linakusunannesii 1.5 aylık kızımın burnu hırıl hırıl ediyor npmam lazım burun tompası vr ama daha önce hiç kullanmadım yardımcı olurmsnz . Ortalık böyle karısıkken hastaneye de götürmk istemiyorum
ozgurkus linakusunannesii serum fizyolojik sıkıp önce yumuşatın ve sonra sonra çekin.Birden çekmeyeceksiniz aralıklı aralıklı çekip temizliceksiniz burnunu
Ozgebrar2019 linakusunannesii Burnu akmiyorsa o hırıltı normal bi hırıltıdır. Yani bebeklerin burnunda ki kıkırdaklar gelişmedigi için oluyormus. Benim kızım 4 aylık hala aynı. Bazi bebeklerde 1-2 yaşına kadar devam edebiliyormuş.
linakusunannesii Ozgebrar2019 suan 42 gunluk hıc yasamamıstık böyle bısey Çoğunlukla emerken oluyor serin fizyolojik damla damlattım daha da hırıltı cogaldı sanki
FtmYigitim Benim bebegim de ayni balgam da var sanki midesi kalkıyor arada😔 dün serum fizyolojik sıkıp aspiratörle temizledim insallah iyi gelir
linakusunannesii FtmYigitim benim bebeğimde burnu öyle olunca ağzın açık uyuyor bu yüzden de ara da ağzı kuruduğu için miğdesi bulanıyor