Feyzaktuna Gamzem12_y benim oğlum ilahi duyunca başlıyor başını sallamaya 😂 korkacak bişey yok bence dönem dönem oluyor öyle hareketleri kendilerini keşfetme zamanları onların 😊
[silindi] Gamzem12_y Sallayarak uyutuyorsanız kendini uykuya geçirmeye çalışıyordur benim kızımda yağıyordu kendiliğinden bıraktı 😌 Kulağı ağrısa ağlar durmazdı
Rahbel04 Ayyy benim ki de öyleydi. Şu son bir aydır unutturdum. Artık yapmıyor annem sürekli ıyuturken ayağında sllardı acaba ondan mı öyle yapıyor diyordum ama sonra ayakta sallamayı bıraktırdım bidaha yapmadı
Gamzem12_y Rahbel04 biz de on onbes gündür ayakta sallamaya başladık son iki üç gündür böyle yapyor endişe etmeliym anlamadm
Rahbel04 Gamzem12_y bi rahatsızlığı yoksa etme yani bebek sonuçta belki de oyun yapıyor kendince diyorum ya bizim ki 5 aylık tı öyle yapmaya başladığında hem güler kahkaha atar hemde öyle yapardı sonra sallamayı bıraktım 1 ay oldu suan 6 aylık yapmıyor öyle belki de oyundur kendi dillerinde 😊😊
Ays_ays Gamzem12_y kurularken kulağını çek ağzınla. çok değil pipetle içecek içermiş gibi çeksen yeterli ağzına su gelir ben kayınvalidemden öğrendim yoksa yavrumun kuşağının içine su dolarmış ne kadar parmağımla kapatsamda
Feyzaktuna Gamzem12_y Siz de onunla aynı hareketleri yapmayı deneyebilirsiniz 😊 çok hoşlarına gidiyor 🥰