eSved Songultugra valla benim kızım da ilk başlarda aventin kini aliyor du sonra almamaya basladi simdi bibs aldım onu emiyor bütçeniz müsaitse alın bi deneyin derim
Songultugra Deletedmom413 ne güzel valla tutması iyi paraya bakmamak lazım en o kadar para bayılıp tutmaması daha kötü. Bnmkı tutmadı onu
eSved Songultugra aynen canim dogal kauçuk Danimarka nin ünlü marka suymis galiba fiyati da 55-60 lira
Ferhanikra Zeyneppppp evet onu bizde verdik tutamadı ben neler denedim bebedor philisp almadı 😂 bizde Wee geçtik şimdi onu emiyor😂
Anneyim2 Songultugra tuttuğu yere kadar zorlama. Benim bebeğim de çok almıyor zorlamıyirm. Zorlayınca midesi bulanıyor. Zaten bu sefer alışınca dis cikmaya başlayınca bıraktırmada zorlanırsn. Böyle götür
Songultugra eSved tutcagını bilsem kesin alırım da işte sans meselesi nukun da var kaucuk 20 TL bişey ama alıp denemedim avent ultra air kullanıyor simdilik ama fazla tutmuyor silikon olduğundan agzından kayıyor galiba
Songultugra aysegullerg daha önce başka emzik verip tutmadığı oldumu yoksa direk bips le mi basladınız bnde almayı düşünüyorum ama fiyatı baya pahalı bıde tutmazsa o sıkıntı işte
aysegullerg Songultugra Hastanede wee nin ucuz bi emziğini alıp vermiştik bibs emziğini götürmeyi unutmuştum evdeydi, eve gelince bibsi verdim direk tuttu bir daha wee yi tutmadı