dalezgi41 27sinde bebeğimin sağlık ocağında aşısı var 3. Ay aşılarına giden var mi bu virüs ortaminda? Ve sizce nasıl ortalık giden varsa
ahudora dalezgi41 aya girdik , yarın gidip verem aşısı olacağız, sağlık ocağını aradım hemşiremiz “gelin verem önemli “dedi . 🤷🏽♀️
miranrenas dalezgi41 3. Ayda aşı olmuyor takip oluyor Sağlık ocağında Bizimde 27 ama gitmşcem 4. Ayda aşısına giderim
CansuBsrr dalezgi41 3. Ayda rota oluyor onu ağızdan veriyorlar biz eczaneden alıp evde kendimiz vericez şırıngayla verilebiliyormuş
Nurersel Ay bitiminde 3. Aya girerken 7 Ocak doğumlu kızım 3 nisanda rota aşısına çağırdı 2. Ay içinde çok aşı okuyor çocuklara ağır geliyor dedi .. ama her dr farklı uygulamalar yapıyor
dalezgi41 Bizimkine verem aşısı dendi banyo yapılmış vaziyette gelin dedi 3gun banyoya sokamayacakmışız bebeği
ahudora dalezgi41 Evet biri verem koldan yapılan , bir ayağına karma yapıldı, diğer ayağına yapılanı unuttum . eve geldik emzirdim uyudu ,hala uyuyor . Aşılar uyku yaptı sanırım . Merak ettim bi sorayım istedim sizlere.