Serotonin Merhaba arkadaşlar bir hafta önce doğum yaptım bacaklarimda şiddetli bir ağrı var yürümekte zorlanıyorum bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı
Defneyelin Serotonin Bende 10 gün oldu epidural yaptım. Resmen rahmim ağrıyor kaburga kemiklerim ağrıyor. Hala geçmedi ağrılarım belim çok ağrıyor.
Oykuasyam Serotonin benim odem inmisti adeta ayaklara üst kısımdan aşağıya doğru her geçen gün bir aşağı indi şişlik ve ağrı şuan ise sadece iğne yapılan hmyerde ağrı var fakar sırt bölgem adeta uyuşuk gibi hissediyordu 2.5 ay oldi
Defneyelin Serotonin var canım var. Vücudumun her yeri ağrıyor. Miniler içebilirsin demişti bana günde 3 kez. Ağrım olursa alıyorum sen alıyor musun ağrı kesici
Defneyelin Serotonin Peki hemen sonra kaç günde dayanılmaz ağrıların acıların gitti. Ya da öyle oldun mu? Yoksa sadece ben mi öyle oldum. Okuyorum çok iyiydi diyorlar. Kendimden şüphe ettim iyice. Dayanılmazdı çünkü.
Serotonin Defneyelin şuan dikiş yerimde ağrı yok azaldı ama bacaklarım felaket acaba anezteziden mi oldu
Esraemirr Mutlaka korse giyin hem gobeginizi toplasin hemde emzirirken surekli beliniz acilir ve usutursunuz usutunce yara yerinizde cok agri yapar ayaklarinizi belini her yerinizi sicak tutmaniz onemli
Rahbel04 Spinal ile yaptım bende hiç öyle bişey olmadı ilk günden ayağa kalktım. Bana doktor sadece yürümende sıkıntı olabilir aniden kasılmalar olabilir demişti 3 ay sürer aralıklarla demişti ama sadece bir iki defa oldu bidaha olmadı