kaansmom Bugün sipariş verdim denemek istiyorum fakat doktor önerisiylemi kullanılıyor, nasıl kullanılıyor, kullanıp memnun kalan varmı ? yazabilirseniz sevinirim:)
Kelebegimmmm kaansmom bitkisel sanırım. Eczaneden alabilirsin 40 küsür lira. Malesef bende etki etmedi😟
prenses3509 kaansmom doktorun yazmasına gerek yok süt arttırıcı bitkisel bir damla eczanelerde bulabılırsın 40 tl fiyatı ben uzun zamandır kullanıyorum
Miray00 kaansmom dogum yaptıgım ikinci günü kullanmaya başladım çokta faydasını gördüm ben çok memnun kalmıştım. 2 ay kullandım.
Sevgilimmm kaansmom bende tam da aynı soruyu sormak için post açmayı düşünüyordum. Doktor tavsiyesine gerk var mı diye 😊 eğer unutmazsanız kullanınca yazabilir misiniz😊
tombikannesi kaansmom ay çok işe yarıyor sütüm birden gelmişti ama bestlakın bir sürü şeyi var gaz için mi süt için mi ben süt için aldım acayip etkili ve güzel
Tudaa kaansmom ben gayet memnun kaldım doktor yazmasına gerek yok eczaneden aldım 20 damla damlatıyon kaşığa içiyorsun
Deletedmom_36 kaansmom komsum sezeryan dogum yaptiginda sutu gelsin diye doktoru yazmisti ben normal dogum yaptim sutum vardi fakat azaldgi donemler oldu komsum mama vermeye gectigi icin ilacini bana verdi ben kullandim baya da memnun kaldim ☺️
kaansmom Deletedmom_36 inşallah bende memnun kalırım sağ göğsümden az geliyor hep solu verdiğim içinde olabilir ama sütüm artsın istiyorum 🙏🏼
Hunilianne kaansmom gunduz unutsam da gece yatarken bir bardak suya 20damla yapıp içtiğimde sabah sızlayan göğüslerle uyanırdım uykunun da etkisi oluyordur tabi. Ben memnun kalmıştım