Psikologaylin Selam kızlar biz ek gıdaya yeni geçeceğiz de bebekler için yoğurt hangi sütle mayalanır hazır paket sütlerle mi? yoksa açıkta satılan taze köy sütü diye geçenlerle mi? 🤦🏽♀️
ikibebeklibirannee Psikologaylin Güvendiğin yer varsa temiz sagmis süt daha çok tercih market sütüyle okur mu bilemiyorum bekleyeyim bende. Market sütüyle mayalayacagimiza direk marketten yedirelim zaten maya olarak market yoğurdu falan boşuna zahmet olmuyor mu 🤷🙄
Derin17 Psikologaylin açık sütle güzel oluyordu ama malum virüs falan derken onu bırakıp günlük sütle yaptım Bi kaç gün önce taş gibi tuttu, tadıda güzel bizde yeni geçiyoruz ek gıdaya severek yiyor
Yigitkomuz_ Psikologaylin canım günlük süt alcksn marketten onların katkısı yok paketli sütlerden değil yani
Psikologaylin ikibebeklibirannee evet o da doğru bu açıdan hiç düşünmedim. Normalde hep sağılmış süt alıp kendi yoğurdumuzu kendimiz yapardık ama şu sıralar virüsten dolayı dışarı da çıkamıyorum açık sütlere de güvenmiyorum gerçi kaynatılıyor mikrop kalmaz ama bilemedim valla internette bebekler için yoğurt mayalama yazdım bütün tariflerde pastörize süt diyor pastörize süt paketli sütler olmuyor mu?
ikibebeklibirannee Psikologaylin Evet o oluyor. Bende şunu düşünüyorum benim güvendiğim yer virüs dolayı süt grtirmiyor şuan. Satamiyormus. Bir de günlük satmak gerek dedi. Marketten süt alıp mayalanan naya olarak yine market yoğurdu kullanacağım. Bu kadar uğraşacağına direk market yoğurdu alıp yedirelim diyorum olmazmi acaba?
Yigitkomuz_ Psikologaylin çünkü pastörize sütte vitaminler ölmezmiş biz kay kaynatırken öldürüyoruz bi doktorda günlük sütler daha iyi demişti
Mylittleboy ikibebeklibirannee ben e bebekten probiotikli yogurt bayası aldım , gunluk sütler var A101 de felan olması gerek pastorize edilmis onlarla yapmayı planlıyorum
ikibebeklibirannee Derin17 maya olarak da market yoğurdu aldijiz degilmi? Bu kadar ugrasmayip direk marketten hazır alıp yedireek aynı şey değil mi acaba
ikibebeklibirannee Mylittleboy Ben şu sorunun cevabını merak ediyorum. Market sütü alıyoruz maya olarak da marketten aldığımız maya ya da yoğurdu maya olarak kullanıyoruz ya. Bu kadar ugrasmayip direk yoğurt alıp yedirsek? Olmaz mı?
Derin17 ikibebeklibirannee köy sütünden yoğurdum vardı onunla mayaladım. En azından koruyucu maddesi hazır yoğurt kadar olmaz diye düşünüyorum
Yigitkomuz_ ikibebeklibirannee hazır yoğurtlar çok katkılı verme sakin ben kendim hazır yiyorm sütçü bulamadm için ama bebeğime hep günlük sütle yaptım 9 ay lik olduk maya olarakta şokta probiyotik yoğurt mayasi var onunla mayala bende genelde bimin altın sütünü alıyorum geçende şoktan aldm bakracik süt oda güzeldi
ikibebeklibirannee Yigitkomuz_ teşekkür edeerim öyle yapayım sağolun bende tek bikin yoğurdun giyeviliyorum dost başka yiyemiyorum 😊 kendi nayaladigimi seversem bari oyle yapayım
Beren-derin Psikologaylin günlük süt alın sek ya da sütaş felan probiyotik yoğurt mayası alın bi de tamamdır
Mylittleboy Deletedmom814 valla su sürecte inanmasakta mecbur onları yapmak durumundayız 🥺 dısardan alsak ne kadar guvenilir bilmyrm 🤷🏻♀️
Serene Psikologaylin Marketten Tire sütün günlük sütünü alarak mayalıyorum.Açık sütlere hiçbir şekilde güvenmiyorum çünkü.
gulden07 Anne sütü ile ya da maması ile yapabilirsin açık süt kullanma virüsün dışında da kullanmamak lazım ben guvenmiyorum