yasee bende kullandim ama bariz bi faydasini görmedim abartılan anlatılan kadar iyi bi ürün degil o yüzden daha da almadim
Ceylanayazugurola Annevebebisi -erCansu- ElifHuseyin Ssss Sadecebirkul Esrak46 yasee Sanslianne mervedms61 Hepiniz neredeyse memnun kalmamişsınız neden pekı hiç sayfada ve İnternette kötü bir yorum yok 🙄
LeylaNur Saçlarımı açık gezmek mümkün olmuyor, toplu olmasına reğmen evin her yerinden saç çıkıyor. Durdurmak Pek mümkün değil Şampuanla yada bakım kremleriyle arkadaşlar. Vücuttaki eksik minerali vitamini bulup takviye etmek gerekiyor
Sanslianne Ceylanayazugurola ben kullanıyorum ama aynı zamanda takviye vitamin de kullanıyorum şöyle bir durum farkettim bu arada 4,5 ay önce doğum yaptım. Şampuanı kullandığım gün ve ertesi gün neredeyse hiç dökülmüyor 3. güne yıkamamuş olursam avuç avuç saç. Dökülecek saç kafada durmuyor Yani.
ElifHuseyin Ceylanayazugurola ben internet yorumlarına bakarak aldım hiç kötü yorum yoktu ama pişman oldum 😔
LeylaNur Ceylanayazugurola evet test yaptırıp bakmak gerekiyor bence doktorunda önerisiyle. Tabi bu dönemde riskli hastaneye gitmek, günlük yeme içme düzeninizde eksik gördüğünüz ç/tercih etmediğiniz yiyeceklerden yola çıkıp bi takviye alabilirsiniz. Emziren annelerde genelde kalsiyum magnezym ve demir eksikliği oluyor
Payan Ceylanayazugurola ben de kullandım,2şişe almıştım,bir gün birini diğer gün besleyici gibi olanı kullanıyordum,şişelerin sonlarına doğru biraz dökülmede azalma oldu ama çok etkili bir ürün değil,tekrar almadım zaten
NhLpRn Bir aydır kullanıyorum başlarda fayda etmiyodu ama şuan dökülme çok çok azaldı bitince bidaha alıcam