Mirayekrs Kızlar bir haftadır doğru düzgün sütüm gelmediği için biberonla besliyordum bebeğimi sütümü sağa sağa açtım biberonlara koydum verdim iki gündür de beni istemiyor ya emzik yada biberon . 2 ay 17 günlük napmam lazım ?
Mirayekrs Biri bişey desin lütfen ☹️ Meme reddi yaşayan oldu mu daha iki buçuk aylık benden kopsun istemiyorum nasıl düzelir
iyikianneyim61 Mirayekrs merhaba ben 40 indan beri meme reddi yasiyorum suan kızım 3. ayina girdi azaldi ben o süreçte uykuya gecirirken verdim göğsümü uyanikken almiyordu agliyodu itiyodu vs yada ayakta pispislayarak dolanarak emziriyodum kolum kopuyordu halada oyleyiz yeterki emsinde diyorum.. sizde uyku halindeyken verin yada ayakta dolanarak canim zor bi surec rabbim yardimcimiz olsun
iyikianneyim61 Mirayekrs keske biberonla vermeseydiniz biberon hizli akis oldugu icin goguste okadar olmadigi icin buda meme reddi ye yol açıyor bende bazen sagdigimda kasikla veriyodum tatmin olmyolar ama mecbur
as61 Ya ben yaşadım meme reddi sadece boş emzik istiyordu yani bunun bir cagresi ne yazık Kı yok siz sabredip sürekli gögsünüz den vermeye alışın biberon ile değilde kaşıkla falan yedirin ama sabredip gögsünüzü verin emmedikce sütün de azalur