Drnk simgecan bizimkiside hep sesli yapıyo ama kan yok çok şükür alerjisi oldugunu baska nasıl anlıyoruz sadece emiyor
DenizAlpinAnnesi simgecan bizde de durum ayni neler yiyorsunuz banada fikir olsun ben bazen ne yiyecegimi sasiriyorum gaz yapmayan seylerde dikkat etmem gerekiyor
simgecan DenizAlpinAnnesi pazar günleri pişi kızartıyırum , patates kızartması,yumurtasız Menemen , bütün sebze,meyve ,baklagilleri yiyorum alerjik tarifler var muhallebi, kurabiye,un helvası yapıyorum
Birogretmenanne Rabiapnr valla bizde öyle olmadı ama ben tahin bilmediğim için ona dikkat etmedik yedim yarından sonra ona da dikkat edecegim
Eri070120 simgecan yaaa benim kizim da beni emmek.istemiyor sagdigimi bile veremiyorum Ay tahlilde yaptıramıyorum malum virüsten dolayı ne yapacak
Drnk simgecan şuan zaten doktora gidemeyiz ben bu durumu hiç anormal olarak görmedm normal kaka yani sorun sesli yapmasımı anlamadım ki besin alerji belirtisi mi bu durum
Nursan Eri070120 50 günlük oğlum var oda öyle baya gürültülü kaka yapar🤣birinin yanında yaptığında dönüp bana bakarlar valla ben değilim derim😂😂😂😂
laleninannesi Eri070120 mukus için normal demişti doktorumuz kan olursa kısıtlama getiriyoruz yediklerim için diye söylemişti
laleninannesi Eri070120 içiniz rahat olmalı kan yoksa bebeğinizin göbek ve ve çene boyun kısımlarında kırmızı noktalar yoksa problem yok
Alinduru laleninannesi ama sadece kan ile de olmuyor eğer bebek çok ağlıyorsa uykuya dalamıyorsa da önemli diye biliyorum bize doktorumuz böyle söyledi
laleninannesi Eri070120 benek benek kabarık şekilde mi bizde alerji yok bildiğim belirtiler ve arkadaşımın bebeğimde gördüklerim öyleydi