FundaBilgin Merhabalar 🌸 yeğenim için soruyorum annişler kan damlasını hangi marka ve kaç damla veriyorsunuz? Doktorumuza gidemiyoruz malum ama kanı biraz düşük çıktı verelim diyoruz
xfundaaa FundaBilgin bende burda kaliyim saglik ocagibun verdiği iyi sgol hangisini aliyim bnde kararsizim doktor kanında düşüklük var polikinlige götür demişti malum durumlar gidemedik
xfundaaa FundaBilgin valla adaş benim eltimde günde 1 kaşık pekmez veriyormuş kan ilacı yerine hakiki pekmez yaptiryormus annesi köyden gönderip onu vermis oflu smdi 3 gidiyor masallahi var tosun gibi
Omrfrk haftaya oglum 10aylik olacak sidefer kullaniyoduk hic fayda etmemis 9ay kontrilde doktor fermix yazdi umqrim fayda goruruz
FundaBilgin xfundaaa pekmezi önermiyor çoğu doktor kilo ile kanın ne alakası var diye de kızıyorlar 🙈 benim yeğenimin de maşallahı var yanaklar ayrı bi cumhuriyet kurmuş ama kanı düşük çıkmış ☺️
xfundaaa FundaBilgin ewet öyle tabi kilo ile alakalı değil ztn bnm oglum da masallah 8 aylik 10 kilo ama kani düşük ben veriyorum ztn pekmez de yeni yeni vermeye başlamıştım yogurt muz elma bi kasik da pekmez koyuyorum 3 gündür yapiyorum her aksam yiyor