Kızlar kızım 15ay15günlük bir kaç seferdir (her gün değil) akşamları ağlama krizlerine giriyor ne yapıyorsak susturamıyoruz. Yeni başladı bu yani 3, 4keredir. Bu arada karnı tok altı temiz oluyor. Ama ne yapıyorsak memnun olmuyor. Su uzatıyorum alıp suluğunu fırlatıyor ağlayarak. Oyuncak uzatıyorum onu da atıyor. Ne verirsem ne teklif edersem bu şekilde karşılık veriyor. A desem daha da yükseliyor ağlama şiddeti yani hiç konuşmamak gerekiyor o sıra yoksa daha çok krizlere giriyor konuşmaya çalışınca. Mesela neden ağlıyorsun bir sıkıntın mı var karnın mı ağrıyor bir yerin mi acıyor gibi konuşmaya çalışınca 5katı daha çok bağırarak ağlıyor. Oyun oynamaya çalışıyorsun yok olmuyor geliyor oynamaya çalıştığın şeyleri atıyor ağlayarak ve asla susmuyor. Kucağa alıyoruz o zaman bile susmuyor ağlıyor. Bu dönemde böyle şeyler yaşayan var mı yoksa bize özel mi yoksa bebeğimin gerçekten bilemediğim bir sıkıntısı mı oluyor da ben mi anlayamıyorum🙄 ama saatlerce ağlıyor üzülüyorum bir türlü sakinleştiremiyorum ve çok üzülüyorum. Yaşayan deneyimleyen fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim🌸🤲🏻