Demetbulut 2 bucuk aylik ogluma kehribar kolye almak istiyorum kullananiniz var mı ? Faydasini gordunuz mu ? Ve nerden aldiniz guvenilir yer ariyorum
SayMyName Demetbulut şuan kullanmanız için çok erken iki ay daha bekleyip öyle taksanız daha iyi olur. Biz tesbihhane diye bir siteden aldık . Memnun kaldık şuan 5 dişi var ateş vs bişey olmadı kolyenin etkili olduğunu düşünüyorum. 4. Ayında takmıştık bu arada .
Safiiye Demetbulut instagram kehribar sepetinden aldim cokta memnunum faydasini gorduk 17 aylik kizim 16 disi var hic birinde ates vs bisey yapmadi tesaduf goruyordum hep dislerini anlamiyorduk
Deletedmom114 Canım ben satıyorum. Farklı bir uygulama da satış olmuştu ama iptal oldu. Hiç kullanmadım hediye geldiği için 50 liraya veriyorum 🥀
Deletedmom114 gkc_brc Evet sertifikası var. Kullanmadan 5 dakika ılık akan suyun altında tutarak kullanmıştım kızım için kullandığımı. Ben çok memnunum, gece de uyumadan sol ayak bileğine bağlıyorum. Ürünün fotoğrafını atayım size
Deletedmom114 [silindi] sayfaya bakabilirsiniz instagramdan bende inceledim güvenilir ve memnuniyeti olan bir sayfa 🧘🏻♀️