Sarezgi Kızım 9 aylık günde toplam yarım saat bi saat en fazla duruyor sadece oyalaması için aldım 2 haftadır kullanıyor fakat dikkat ettim adım atarak gitmiyor 2 ayağıyla kendini itip ileri gidiyor aralarda adım atıyor halılarımı kaldırdım acaba parkede ayağı kaydığı için mi adım atarken bu şekilde gidiyor sorun olur mu acaba sizin bebeklerinizde yapıyor mu
Cansu_cinar_alp Sarezgi ayagı tam yere basıyor mu ayarlanabilir yürütec mi bnde aldım ama bizimki hiç sevmedi binmedi ilk adım arabası kullandık 8 ay itibariyle suan 10 bucuk aylık 6 7 adım atıyor bi koltuktn bi koltuga adım atarak gidıyor desteksiz bnce yürütec yürümeye etkili değil aksine ayaklarını sürükleyerek gitmesini saglıyor ilk adım arabasının gercekten yürümeye faydası var suan tam zamanı onu tavsiye edeerim
Mom061 Sarezgi Yürüteçten dolayıdır, çünkü onunla kendini parmak uçlarıyla ittirerek gidiyor. Ben buyüzden hiç kullanmayı düşünmüyorum. Kızım şuan 6 aylık. Bir ara alsammı diye düşündüm, ileriki zaman için ama vazgeçtim. Takılıp düşmesi, yada bir eşyayı kendine doğru çekmesi ve parmak ucuyla adam atttığı için almayacağım.
gulsahbaydemir Sarezgi benim kızımda 9 aylık yürüteçte ayağa kalkıyor adım atarak gidiyor. Belki tam kavrayamamıştır yeni kullanmaya başladıysanız
Sarezgi @Cansu_cinar_alp chicconun ilk adım arabası var bi yere tutunup kendi kalkamıyor ama henüz zaten ben yürümeye yardımcı olsun diye almadım yürüteçi gün içinde bi saat oyalanması için almıştım bir saatten fazla koymuyorum ama dikkatimi çekti iki ayağıyla kendini iterek gidiyor aralardada adım atıyor
Alimalimalim Sarezgi bizim bebişte öyleydi sonra öğreniyor bu arada biz altı kaymayan çoraplardan aldık. İnanın koşa sürede herşeyi kendi keşfedip öğreniyor ilk günler zıplayarak gidiyor gibiydi şimdi girmediği delik kalmıyor 😂
Nazlimbalim1 Bence normal çünkü benim kızımda başta o şekilde gitmeye başlamıştı, nasıl gideceğini çözmeye çalışıyolar ilk zamanlar , şuan adım atarak çok da güzel gidiyor takip edin, bide kollarindan tutarak adım atıp atmadığına bakın, zamanla öğreniyorlar.