SevoMeto Merhaba anneler, dünden beri bebeğimde bir hırıltı sesi çıkıyor hastaneye götürmek istiyorum ama virüsten dolayıda korkuyorum açıkçası bu durumu yaşayanlar var mı tavsiyeleriniz var mı ? Teşekkür ederim şimdiden
Arzu93 SevoMeto benim bebeğimde de vardı özellikle ağlarken oluyordu göğsünden hırıltı geliyordu doktora sormuştum burnu tıkalı ondan demişti bana açık gibi geliyordu halbuki belki sizinkide öyledir deniz suyuyla gün içinde burnunu temizle demişti
hilall89 SevoMeto zeytinyağını kızdır ılık haldeyken göğsüne pamukla koy 5 dakika dursun sonra temiz pamuk koy biraz koca karı işi oldu ama şu anda hastane riskli
Arzu93 Tazeanne0134 bir kere yap geçer demedi her dün damlatıyorum eskiye göre iyi ama ağlayınca yine birikiyor tabi
Yagmuruzgar SevoMeto buhar makinanız varsa eger eczaneden ventolin ve serum suyu alıp biraz verebilirsiniz hemen geçecektir hırıltı gögüsten geliyorsa gece üşümüştür bogazdansa balgamı vardır burundan ise sıcak duş yada buharlı banyo yada peteklerin üzerine su kabı koymak geçirir
Glsm28 Benim de bebeğimin burnunda hırıltı vardı .Doktora götürdük bir ay önce doktor ara ara muayene etti bize serum fizyolojik ve buhar makinesi almamızı önerdi .serum fizyolojiği uyguluyor kalan suyu buhar makinesine koyuyorduk öyle öyle bir hafta uyguladık sonra açıldı .Doktor kontrol etti bir hafta da 3 kere ciğere inmesinden korkuyordu .Şükür inmedi çok dikkat ettik banyo yaptırmadım 15 gün .Düzeldi buhar makinesi çok iyi bişey ya doktorunuza sorun siz de alın.Şimdi ara ara tıkanıyor ben de açmak için buhar makinesini tutuyorum hafif burnuna bastırıyorum içindeki geliyor uca yavaş yavaş pamuğu ıslatıp alıyorum ucundan 🥰 burun aspiratörü var ama tahriş ediyor diye kendim doğal yolla alıyorum burnunun içindekiiini 😀çok dikkat edin burnunu tıkalı bırakmayın geniz akıntısı yapar Allah korusun ciğere iner .Bir de yattığı odanın peteğine ıslak havlu koyun nem oranını düzenleyin