mhe7 Kızlar merhaba doktorunuz 1 aylık kontrolde ne yaptı kan aldı mi nasıl muayene etti ben götüremedim bebeğimi hastaneye 1 aylık kontrolde neler yapılıyor
Efemm mhe7 bizimkine hiç bişey yapmadı kilo boy kafa ölçüsü zaten saglık ocagı bakıyor bunlara gerek yok bu zamanda hastaneye goturmeye bebegın de bi sıkıntı yoksa götürme bnce benim kuzum 2 ay 15 gunluk 2 ay kontrolune gitmedim bi kalça ile göze gittim
Tu-ba1091 mhe7 boy kilo baş göğüs kontrolü yaptı birde o zaman için popo deliğine bakmıştı reflekslerine bakmıştı o kadar başka bişi yok :) 45 gün kalça kontrolüne gitmiştik o zaman da göz muayenesi istemişti hepsini olduk bitti :))
Busra1034 mhe7 Sadece boy kilo kontrolü bıngıldagına bakıyor canım kapanıyor mu diye altına bakıyor pişik var mı diye o kadar canım
mhe7 Tu-ba1091 bazı postlarda bebeğimin tsh değeri yüksek çıktı gibi şeyler gördüm de acaba neye göre ne zaman bakılıyor ona
Tu-ba1091 mhe7 45 günlük kalça muayenesi için çağırmışlardı göz için doktora bağlı kimisi erken kimisi 3 aya kadar yapıyor
Tu-ba1091 mhe7 bende bilmiyorum tatlım bizden topuk kanı hariç kan alınmadı yanlış bilgi vermek istemem.