betuseymn Kizlar oglumun bir gozunde dunden beri uyandiginda kirpikleri felan capaklanma oluyor gun icersindede sulanma oluyor capaklanma ayni sekil dahada ilerlemeden ne yapmam lazim oneriniz varmi
Semreli betuseymn Instagram'dan https://www.instagram.com/p/BqwUS0DDIIc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ue12ituttzxs takibe al hekimanne bizim doktorumuz tam sorunun cevabı burda 😊
1prensesannesi betuseymn canım benim kizim da oldu öyle göz ve burun için serum fizyolojikler var gözüne 1 damla serum fizyolojik damlattim inan öyle akti capaklar ki pamukla da temizledim ve sadece 1 kere yaptım daha olmadı
Miray1616 1prensesannesi bildiğimiz burnuna sıktığımız serum fizyolojiklerden mi acaba göze damlatılıyor mu ilk defa duydum bende yapıyım benim kızımın gözüde hala geçmedi 👍
Durdudilerrr betuseymn Miray1616 masaj da yapın kızlar serçe parmağınızla aşağıya doğru 10 kez. Dr öle dedi bnm oğlum da oldu. Göz yaşı kamalları tıkanıklığı olabilir
1prensesannesi Miray1616 canım benim aldığım fizyolojik serumun üzerine göz ve burun için yazıyor. Yani goz de de kullaniliyor Sizinki ne ne yazıyor hepsi olur mu bilmiyorum
Kubra5000 Kaynarmış ılık suyla silin pamuk yardımıyla Ve anne sütü ile silin Bizim öyle geçti 3/4 gün içinde