MeteDemet Merhaba arkadaşlar. Ben tutumlu anneden ikinci el telsiz aldım. Telsiz Bebek iyice yüksek sesle ağlayınca ancak algılıyor. Bu markayı kullananlara sormak istiyorum böyle mi oluyor normalde? Sanırım bozuk ürün verilmiş
Littlemisssunshine MeteDemet benim de weewell ve ben çok memnunum. En ufak mırıldamayı iletiyor. Ama model farklı olabilir,benimkisi wma420 modeli.
Yavuzalii MeteDemet ben sıfır aldım ama benimde aynısı. Ancak yüksek ses çıkınca algılamaya başlıyor 🤦🏻♀️
Gfrn MeteDemet canım ben odadan yüksek sesle konuşsam telsiz olan odaya gidince ses benim odadaki telsiz titriyor o kadar iyi yani bende çok memnunum
MeteDemet Littlemisssunshine aynı model. Sanırım arızalı ürün sattılar. Mırıldanmaya bırakın baya ağlıyor ben diğer odadan duyuyorum hala algılamıyor
MeteDemet NesliAsel 120 TL’ye almıştım. Hiç kullanılmadı hiçbir sorunu yok yazılmıştı ama asla duymuyor bağırmak lazım
NesliAsel MeteDemet e-bebekten 210’a aldım bende maalesef kandırmış seni herhalde kuzum 😔 Allah öyle insanlarla karşılaştırmasın