sezengibi Merhaba arkadaşlar başına gelen varmı bişey sormak istiyorum doğum yaptıktan 5 ay sonra adet oldum ertesi ayda düzenli oldum ama bu ay 7 gün geçti çok korkuyorum emzirirken hormonlarda değişim oluyormu yardımcı olursanız sevinirim
E_Defne sezengibi oluyor canım emzirdigin icin hormınlar normal salgılanmıyo süt önüne geciyo düzensizlk normal
ayseerkan sezengibi merhabalar emzirirken bu tarz düzensizlikler yaşanabiliyor. Benim de geçen ay 8 gün kadar gecikti. Ancak içinizin rahat etmesi açısından bir gebelik testi alıp bakın. Ben öyle yapmıştım😉
sezengibi E_Defne inşallah öyledir canım uykularım kaçıyor test almaya cesaret edemiyorum en sonki gebeliğim de korunduğumuz halde olmuştu şuan aslında belirtileri varda birden belirtilerde gitti lütfen dua edin olmayim 4 tane çocuğum var
Deletedmom114 Doğumdan sonra düzensizlik olması çok normal canım. Şüphen varsa test yap için içini yiyeceğine
sezengibi ayseerkan korkumdan yapamıyorum test ya varsa allah korusun rabbim olmayanlara versin inşallah
E_Defne sezengibi benmde bir ay oldu ikinci ay tam zamanına denk geldi kasıklarım agrıyo tık yok beni bi korku sardı Allah dedim hamile kalıncada kasıklar agrıyo ya yandım bittim 3 test aldm negatf cıktı 15 gün sonra hasta oldum bidahaki ayda aynısı oldu yine uzadı yani normal he bide mide bulantısı falanda oldu iyce korktm ama alakası yokmus