Rmeysa058 Kızlar bebeğimin başında konak oldu bi kaç yerde karbonatlı su ile silin yazıyordu fakat miktarı belli değil aranızda karbonatlı suyu yapan var mı ?
Mervecicekli Rmeysa058 bende zeytin yağına karbonat atıp başına sürünce kaldırdığını duymuştum ama ben duştan yarım saat önce zeytin yağı sürüp beklettim ve ince telli tarakla geriye doğru tarayarak temizledim
Obsesifk Rmeysa058 doktorumuz tatlı badem yağıyla sür masaj yap 30dk bekle yıka dedi yaptım daha olmadı
Leylaturkel Rmeysa058 ben bebek yağı sürdüm 10 dk beklettim tarakla geriye doğru taradım güzelce yıkadım 2 seferde geçti
Cutebaby Rmeysa058 2 kere zeytinyağı sürdüm 1 kere mustela bebek yağı sürdüm hala geçmedi belirli bölgede hala mevcut karbonatlı suyu ilk önce ben kendi kafama sürdüm denemek için saç dibim yandı o yüzden bebeğe sürmedim
03saliha06 Rmeysa058 canım banyodan yarım saat önce bebek yağı ile iyice masaj yaptım bastırmadan sonra ince telli tarak ile taradım gecmişti ilk defa duydum karbonatı
NaimeYilmaz Rmeysa058 Ben zeytınyagıyla 10-15 dk masaj yaptım taradım mustela ile yıkadım 2-3 yıkamada gectı. Hep aynı işlemi yaptım .