Emrefeninannesi10 Doktora gittik geçen perşembe şurup verdi 2 gün antibiyotik kullandık fakat yine geçmedi salgından dolayıda tekrar hastane ortamına sokmak istemiyorum bitkisel olarak felan ne yapabilirim 😔
Fatosveaselbebek Emrefeninannesi10 valla düzenli ilaçlarını vereceksin ıhlamur yapıp verebilirsin benim kızım hayatta içmiyor insalalh seninki içer bide gece rahat etsin diye varsa buhar makineni aç yoksa suyu kaynat fukur fukur odasına koy başına yakın aman dikkat et bebeğine su tehlikeli sehpaya koyabilirsin yakınında olsun yani iyi gelir öksürüğü azaltır gece bogazi kurur o da çok öksürük yapar
mrvt01 Emrefeninannesi10 Evde makine varsa hava verebilirsin canım serum suyuyla. Benim oğluma iyi geldi
Minikuzu Emrefeninannesi10 1 kaşık tereyağı yada zeytinyağı ve 1 kaşık pekmez kızartın ılık bir şekilde sabaha öğlen akşam verin kesin çözüm diyebilirim
Emrefeninannesi10 Mrvczml yok denemedim işe yarar mı kusma ile ilgili sıkıntımız vardı ama film çekildiğinde reflü çıkmamıştı
Mrvczml Emrefeninannesi10 içtiği süt mama vb. Yattığında genzine geliyorsa ondan öksürüyordur. Siz bi deneyin ben doğduğun direkt reflü yatağında yatırdım
Kubraa_gunay Emrefeninannesi10 ayakların altına vikis sür çorap giydir rahatlar biraz cnm geçmiş olsun