bdryyldzcskn Kızlar doğum yapalı 26 gün oldu ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizde de oldu mu böyle birşey ortada birşey yokken sıkılıyorum😔😔
Sdtcvkfrkn bdryyldzcskn lohusa olduğun için olabilir canım ben evde annemin olmasına bile bazen daralıyordum yalnız kalmak istiyordum oğlumu vermek istemiyordum kimseye ama zamanla alışıyorsun
Babygrils bdryyldzcskn ben adımı söylesen ağlıyordum. Geçecek geçecek kahkahalarla hatırlayacaksın Allahın izniyle.. belki bu kelime şuan yeterli gelmiyor ama sen bebeğini bol bol kokla o yeter🥰
bdryyldzcskn Sdtcvkfrkn inşallah alışırım canım ben tek bakıyorum bebeğime yanımda biri olsun istiyorum tekken aklıma çok saçma şeyler geliyor😔
Esra_zeynep Annem solak, mutfakta kaşıkları kendine göre koymuş mutfağa girip birşeyler yapıyodum çekmeceyi açtım kaşıklarının düzenine bile sinir olup söylenmiştim şimdi bakıyorumda ne saçma duygu düşünceymiş 🤷♀️😄
bdryyldzcskn Esra_zeynep bende eşime karşı öyleyim maalesef istemsizce bağırıyorum sonra da oturup ağlıyorum😪😪 çok pişman oluyorum onu kırdığım için
Sdtcvkfrkn bdryyldzcskn canım malesef bende oğluma tek başıma bakıyorum. Eşim şehir dışında sadece hafta sonları geliyor yanımıza bir gün kalıyor gidiyo ve oğlumla ben evde tek başıma kalıyorum. Ve şuan 5 aylık olduk zaman o kadar güzel geçiyor ki her anımız birlikte herşeyi birlikte yapıyoruz ve o benim en iyi arkadaşım yol arkadaşım oldu böyle düşün canım ben ona baktıkça iyi ki var diyip ağlıyordum ve gerçekten iyi ki var evlatlarımız. Lohusalık bittiği zaman gerçekten sende bebeğinin zevkine varacaksın 🥰
Tgbh28 @bdryyldzcskn ahh ahh canım lahusalıktan ☹️ Sıkılınca bol bol dua oku kendine üfle iyi gelecektir ben öyle yapıyordum 🌸
Sdtcvkfrkn bdryyldzcskn ne demek canım benim hepimiz o süreçlerden geçtik malesef çoğu şey beklediğimiz gibi yada gönlümüze göre olmuyor ama çok şükür onların sağlıkları yerinde olunca sonra bi gülümsemesi herşeye yetiyor onu anlıyorum artık ☺️🥰 hiç birimiz anne olarak doğmadık mükemmel değiliz anneliği bu minikler öğretiyor bize 🥰