Brcbrc Ikea mama sandalyesine uyumlu minderler hangileri acaba ikeadaki bordo hariç gri sarısı güzel ama o da stokta kalmamış e bebekten bakayım dedim ama uyumlu olur mu bilemedim
Vefaanadnyadigar Brcbrc Canım inan bilmiyorum terzilere diktirsen üst tarafı götürüp onlar hallederler bence modelde göster olur biter benim kayınvalidem terzi mama sandalyesini aldı kendi dikti getirdi
Sumeyyraa Brcbrc Instagram’da @deardeerlove diye bir üretim sayfası var harika modeller var bende ordan sipariş verecem
Deletedmom388 Brcbrc Bebek Mama Sandalyesi Minderi Yıldız Desenli https://www.e-bebek.com/babyjem-bebek-mama-sandalyesi-minderi-yildiz-desenli-p-bje-403004 İkea antilop’a tam oluyor bu☺️👍🏻 Ben kullanıyorum
Brcbrc Vefaanadnyadigar siz sansliymissiniz terziniz yaninizdyms ben bu süreçte terziye gidemem anca kargo gelir onu guzelce yıkar kullanırım ☺️ bizde başta sizin gibi terziye diktiririz diye düşündük ama bu süreçte terzi işi yas
Vefaanadnyadigar Brcbrc Haklısın canım interntten seç model zaten mama sandelyelerinin hepsi aynı boyut farklı o da zaten nette yazıyordur
Brcbrc Sumeyyraa sizin yorumunuzu gormeden önce bende onları beğendim internet sayfasından alıyordum ki 12₺ kargo ücreti çıktı geri sepetimde kaldı zaten 70₺ kargoyla 82 mama sandalyesi ile aynı fiyata gelecek nerdeyse 🙊 kargo ücretsiz olsa alicaktim
Brcbrc sedabugra ikeadan şişme yastık olan iç şeyini aldım fermuarlı mi dedikleriniz acaba o şey icine sığar mi
Myagz Brcbrc bende kırmızı lacivert olanı var oğlumun da çok ilgisini çekiyor mama sandalyesinde oynuyor kılıfla 😂
Brcbrc Thesra olur diyecektim tam Ikeaya bir daha bakiyim stok guncellenmis mi dedim şimdi gelmiş stoga 🙈 kac gundur bekliyordum. Teşekkür ederim gelmemiş olsa sizden alırdım