Guzyagmuru Altı ayı doldu oglumun ama oturamıyo denge kuramıyo basını tutamıyo daha öne gıdıyo böyle olan varmı
03saliha06 Guzyagmuru canım 7 aylığız destekli oturabiliyor zaten 6 ay bence desteksiz oturmak için erken kenarlarına minder koy hatta ben sepetin içine oturtuyorum cok seviyor 🙂
deletedmom4842 Guzyagmuru demek ki daha zamanı var elbet zamanı gelince oturacak çok takmayın bu duruma her bebek aynı ayda aynı şeyleri yapacak diye bir şey yok 😊
Can Guzyagmuru benim oğlan tam yedi aylıkta oturdu biraz sabredin bende çok atıp tutuyordum ama oldu😁
Ebelfezalininannesi Guzyagmuru benim oglumda ayni 5 aylik olucaz basini tutamiyo ara ara takip ediyo bebek gelisimine bagli
Htcduru Benm bebeğim 5 buçuk aylıkken apalama şeklini alıp oturma pozisyonuna kendi geliyordu oturuyordu herkes çok şaşırmıştı kendi kendine öğrendi dengeyi tam kuramiyordu tabikide şimdi 7 ay 12 şimdi rahat rahat oturuyor biyere tutunup kalkıyor her çocuğun gelişimi farklı etrafımda çok geciken çocuklarda var 1 yaşında olup oturmaktan başka eylemi olmayan bebekler var her bebeği bir tutmayın daha zamanı var bence bebeginizin