Ectu Merhaba 🌼 4 ay önce doğum yaptım süt sağdığım zaman hep 40 - 60 cc çıkıyo üstünü hiç görmedim daha🙄 öneriniz var mı? Kızım zaten düşük kilolu doğdu hala da öyle devam ediyor. Sağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama yinede dert ediyorum sanırım🤷🏻♀️
Merveazra Ectu bol bol boza icin kisir yiyin ikisi acaip sut yapiyor, ayrica bestlak damlada kullanabilirsiniz onun harici bol su bol yesillikk tuketmek gerek. Ayrica findik fistik cevizde sutun yaglanmasi acisindan iyi olur. Bol bol sütünüz olsun insallah 🌸
TalentedMom Ectu bulgur pilavı,soğan,dut kurusu,hurma,komposto,hoşaf, rezene(aktardaki) bunları tüketirsen sütün daha artar
Dezemet Ectu ben doğumdan itibaren humana stil l tee ve promalt içiyorum ayrıca bol su. Sütüm çok iyi ama bunları içip içmemekle ilgisi var mıdır bilmiyorum ☺️
Nisasn Bikac gunduz rezene iciyorum sutumun arttigini goguslerimin sistigini hissediyorum denemekte fayda var hem gaza da iyi geliyo
ikbalmira1 Gece yatmadan önce ya da gün içinde 3-7 arası hurma yiyin üzerinede koca bi bardak su için dolduğunu hissediceksinizz
Tuba_omer Ectu kuzum tarhana çorbası bulgur pilavı ya da kısır. Bazen sütümün azaldığında yiyorum bunları çok etkili. Ama uyku gibisi yok keşke uyuyabilsek bol bol süt artışı çok oluyor
Kereminannesi02 Ectu kefiri söylemiştim size eşim evde yapıyordu zaten ama içemiyordum muzlu kivili yaptım tadı gayret güzel oldu ve sütümü arttırdı
Ceyo0666 Ectu bulgur pilavı hurma incir birde havuc rendeleyip salata olarak yiyorum cnim ben onları y