Deletedmom388 Kukla 6aylıktı tam ek gıda zamanı geldi doktorumuzun da tavsiyesiyle önce sebzelerle başladım sonra da meyve.Patates,havuç,elma,armut,muz,yoğurt vs.. şimdilik böyle 😊
Merveerdal Kukla canım 5aylık gibiydi başladık hipp kavanoz mama vardı onun sebzesini tattırdım çok beğendi denemez ama en azından tattı havuçlu patatesli tahıllı vs ondan sonra yoğurtla devam ettik ilerde de meyveyi tattırıp sonrası artık evde sebzeleri buharda pişirerek başarabilirsek blw yöntemiyle başaramazsak da bu çocuk aç kitabından ilerleyerek devam edicez 😍
Kukla Deletedmom388 bu virustan dolayı Dr kontrole gidemiyorz bende bugün elmadan başladim ama hata mı yaptım acaba
Crnefe Kukla yoğurt sebze den başlarsan daha iyi olur meyve tatlı olduğu için sebze yoğurt istemeyebilir
deletedmom1212 Kukla canim ilkin yoğurt veya sebzeyle başlanıyor galiba meyve tatli oldugu icin sebzeyi reddedebilir
Deletedmom388 Kukla Doktorumuz önce sebzeyi önerdi.Sanırım meyveden sonra sebzeyi yemeleri daha zor oluyor.Bence önce sebzeye ağırlık ver dene sonra meyvelere geçersin🙏🏻
Deletedmom388 Kukla Tarif konusunda tıkandım biraz ama önce tek tek yedirdim hepsini.Patatesle yoğurt karıştırdım kızım çok sevdi. Yumurta sarısı ile de peyniri denicem yarın bakalım ne tepki vericek.Ben de şu an tarif arıyorum çorba ya da karışım😊 arkadaşlar diğer postumda birkaç tane yazdılar bakabilirsin ❤️❤️