Melegimsin Dnzdnz biz daha ek gıdaya geçmedik ama çok araştırdım bir sürü çeşidi var pirinç unu yapıp içine bebe biskuvisi koyan var pirinç unu irmik sonra meyve rendeleyip veren var pirinç unuyla pekmez karıştırıp veren var ve ayrıca içine formül süt veya anne sütü koyupta verebilriisn
Annesininpogacayanagi Dnzdnz pirinç ununu ekmek gbi düşünün. İçine ne koyarsanız olur. İster meyve ister sebze yiyebiliceği muhallebi veyayogurt kıvamında olması yeterli. Ben bebe bisküvisi koymuyrum cok katı ve agır oluyor. Ya bebe biskuvisi yapıyorum ya pirinç unu yada kaşık maması. İçlerine bazen meyve bazen pekmez koyuyorum. He birde zeytinyag koyun azcık kabızlık yapmasın.
eylulvari Dnzdnz ben hippin pirinç unlu mamasını kullanıyorum ölçek ile kaynatıyorum suyunu ona göre devam sütü koyuyorum içine, sevdiği meyvelerden ekliyorum bazen de pekmez ile tatlandırıyorum ama daha çok yulaf veriyorum pirinç ununun çok artısı yok
Dnzdnz eylulvari evet bende yulaf unu vereceğim bunı bi denemek istedim formül mamayı nasıl koyuyorsunuz toz halinde mi
eylulvari Dnzdnz evet, pirinç ununu kaynar suda karıştırıp arkasından kaç ölçek su kaynattıysam o kadar mama koyuyorum. sonra ılımaya yakın da meyve ya da pekmez ekliyorum
12072011 Dnzdnz ben yulaf unu tam bugday unu irmik bir çay bardağı su koyuyorum kaynatıyorum sonra içine yarım muz koyuyorum bir çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü koyuyorum çok faydasını gördüm tatlı kaşığıyla nişasta da koyabilirsiniz tok tutuyor gece geç kalkıyor üstelik hasta olmuyor bağışıklık sistemi güçlendiğini farkettim bizim gece mamamız
Yildizhan Kaşık mamasından veriyorum ben aptamilin. Doktor pirinç unu verme dedi. Kaşık mamalarda vitamin var hem.
Feyzaktuna Dnzdnz Birer tatlı kaşığı pirinç unu, irmik ve ruşeym 1 çay bardağı suda (+1 yaş süt ile) pişiriyorum içinede biraz tarçın ve istediğim meyveyi koyuyorum Her akşam yer ve tok tutar 👌 deneyebilirsiniz