Zeynep_sare19 Kızlar ıyı akşamlar öz önce bebegım düştü 5 aylık namaz kılmak için agbısının kucağına verdım aynısının kucağından düştü 😢ve uyudu bişey olurmu bı akıl verın
G-K Zeynep_sare19 uyumasın hemen uyandır kontrol altında durması lazım gözlerde kayma fışkırarak kusması olursa hastaneye gitmeniz gerek
deletedmom719 Zeynep_sare19 canım benim bebeğim de 3 gün önce yataktan düştü küt sesine uyandım çok korktum. 4 saat uyutmadım gözlemledim. Çok şükür sıkıntı olmadı inşallah sizde de olmaz. Ama Bence uyandırın uyuması sakıncalı. En azından 4 saat takip edin.
Gzdenr Düşünce bi iki saat felan uyutmadan hareketlerini gözlemlemen gerekiyordu canım çokmu sert düştü 😔 inşallah bi sıkıntı olmaz.
Zeynep_sare19 Gzdenr koltukta kucağından düşürdü agbısı mesafe fazla yüksek degıl ama korkuyorum yınede meme emınce uyudu yatım saat kadar şimdi uyandı ama memede yıne uyuyor
Sibel5258 Zeynep_sare19 canım dün benim eşimde koltuktan düşürdü çok mesafesi yoktu iki saat uyanık tuttum ama dayanamadı iki saat sonra uyudu uya onca emzirdim az bı şekilde kustu nirmalde uyumaz ikinsaat uyudu ama Allah’a şükür bişey olmadı hastaneye goturmedim virüsten dolayi
Efekuzeyy Ben uyuması değil uyanmada problem olursa önemli diye biliyorum 5 ,6 saat gözlemleyin fışkırır tarzda kusma gözlerinde kayma olursa Allah korusun götürün muhakkak çok geçmiş olsun.
Zeynep_sare19 @Efekuzeyy#382670 Efekuzeyy uyandırdım korkuma uyamasın diye bıraz agladı çünkü uykusu vardı yaklaşık 1 ,5 sattır uyanık bı sıkıntı Yok çok şükür bıraz kafası kızardı ama tabı kı gecede takıbe devam ahhh annelık rabbım korusun evlatlarımızı 🤲🤲
Zeynep_sare19 deletedmom719 uyandırdım cnm korkudan şimdilik bı sıkıntı Yok Allah’a şükür olmazda inşllah
Zeynep_sare19 Sibel5258 allaha şükür bişey Yok çünkü uyuma süresi aynı her akşam yatsın dıye beklıyordum şimdide uyandın dıye bekldeım kızım şaşırtmadı şükür bundan sonrada sıkıntı olmaz sanırım
EymenTaham Zeynep_sare19 korkma o zaman canım birleş olmamıştır 50 cm altı düşme sayılmıyormuş doktor bana öle demişti