EssraS Dünden beri aniden çok azaldı sütüm. Tekrar artar mı acaba yoksa kesiliyor mu. Daha 3 buçuk aylık Bebeğim. 😓
mom0989 EssraS hayır canım kesilmiyordur yemene içmene dikkat et. Su tüket bol yeşillik ye haberlere kafanı takıp üzülme
Esinalperen EssraS benimde çok azaldı umarım çoğalır psikolojik sanırım bu olaylar iyice bunaltıyor insanı birde eşim hala işe gitmek zorunda o yüzden daha bi moralim bozuk ven be kadar evden çıkmasam da
EssraS Esinalperen benim eşimde çalışıyor ve gerçekten moral çok önemli sanırım bir günde hemen etkileniyor. Hayırlısı ile ek gıdaya bir geçseydik
Esinalperen EssraS inşallah canım bizim daha 4 aylık yolumuz var ben bazı geceler mamayla takviye yapıyorum güzel uyuması için
EssraS Esinalperen gece uykusu iyi sanırım yani gece iki kez uyanıyor acıkarak. Mamayla beslenen de büyütür emerek beslenen de ama işte vicdan yapıyor insan. Benim yüzümden aç kalıyormuş gibi..
Esinalperen EssraS kesinlikle öyle de bi üzülüyor insan ben zaten daha tam adapte olamadım anneliğe hep yanlış bişey yapıcakmışım gibi geliyor
ncy0413 EssraS kişiden kişiye değişiyor tabi ama dene belki faydasını sen de görürsün 👍humana stil tea +rezene çayı+komposto+incir,hurma+kekvesüt bunları yapınca 2 katına çıkıyor benim çalıştığım için sağıyorum o şekilde arttığını farkettim
cinaralpinannesi EssraS benim sütümü uyku çok etkiliyor. O gece düzenli uyumayayım azalma oluyo hemen ama dinlennce kendine geliyo. Sizinde öyle olabilir. Uykusuz oldugum zaman kaynanam bakar bebeği sadece emzirince getirir uyurum ama etkisi çok bende.
EssraS cinaralpinannesi size kesinlikle katılıyorum dün eşime bıraktım bebeği yattım erkenden inan bugün çok çok daha iyi ama işte yoruldum sen bak diyebilecek kimse yok maalesef farklı şehirlerde yaşıyoruz 😩