Kızlar delirecrm 3 ay lik bebeğim emmiyoo aç iktan durmuyo mama veriyom almiyoo agliyo emziriyom almayı aç kaç saaat oldu durmuyoo elini emiyooo ağlıyo yatmiyo daa nea pacam çok üzülüyorum aç aç kalmasına kaynanam da sınırımı bozdu çocuğu ne uyutabiiyon ne emzirebiliyon sustura miyon dedim neapayim emmiştte ağzından mi almışım delirecrm yaa ona en büyük beduuuamm bu yaptıklari burnundan fitil fitil gelir o kadar nefret le doluyum ki ona saçını yolasim var şeytan süratli bide namaz kiliuo kur-an okuyo carpilirsin ınş için bu kadar pisken susuyorum çünkü eşimle o cadı için tartışmama değmez benim huzurum kalmiyoo bi an önce haziran geleydi hayırlı ile bidaha beni oglunu b…k görür yani böle baba annesi olacağına hiç olmasa idi kizlar o kadar cimri o kadar ki bugüne kadar ne yapsam yaranamadim ben kaçtım geldim eşime geldim de eşim bana dedi güzel bi oda takimi alalim ben yok dedim borcu da vardi gerek yok dedim yerde bile yatarım yok dediler sonra kaynimin ida takımı şuan onun üstünde yatıyoruz ben eşime masraf çıkar madim borcu bitsin gidelim bi an önce alışveriş bile yapmadım kıyafetim doğru düzgün yok ama kaynanama sorsan çok der eşim bile geçen diyoo aşkım gidelim kıyafet alalım sen hamile iken hiç bir şey almadın bir şeyin yok dedim bisey olmaz acelesi yok istemiyorm eşim me bunu alim desem yok demz hersyin en güzelini alir bende esimi biliyorum kıyamıyorum ona evinmize gecelim gerekirse bi parça esyam olsun çünkü artik cok bunaldim yapamiyorum bu evde bana gelince masrafim ben kaynanam icin sanki ne almisam gözüne geliyo öğün görümcem diyoo anne bugun minibus de kimi gördüm burcu yuu burcu da kaynimin sevgilisi annesi ile tanistirmis yani dddi anne arabasi olmasina ragmen minibuse biniyo okula gidiyoo kaynimda dedi evet kulanmiyoo goumcem dedi kız anne 2 lira verdi öğrenci dedi oradan bagiriyoo ben öğren ciym 50 krs gönderin hemen yedi kavga etti sofer demis yemedik paranı gonderiyom diyoo çok fena gelinin ayyy tam benim istediğim gibi tutumlu ne güzel bana bakarak diyoo ya sabir dedim he dedim neeresi tutumlu cimri işte dedim yok diyoo dun onun icin ekmek acti börek yaptı ben desem boynum agriyoo der kıza gonderdi burcu cok seviyoo gönderim yesin o kadar cimri ki findik bahceleri var kizin bikere kaynima vermemis yani bu cimrilik değil de ne yani 1 tane bicagi kaybolmus 100 kere bicagim nerede sen çöpe atmisin yok ddm ben niye attim sen mutfaga giriyon esyasi mutfak da kayboluyo bnden biliuoo gecen tabak larimin iki tane si kayp diyoo dedim bilmiyoumm sen kirmisin demiyon dedim kirsam niye demim neyden korkuyorum ben bilmiyorum dedim sonra kardeşi diyoo abla sen bana yemek katmsitin bnde insanlrin o kadar günahını almayi seviyo ki anlatamam sinirimi cok bozuyoo esim de benim yanımda olsun diyorum ne yapa bilrim ki kızlar yanımda ama böle anesinin ne bok oldunu bilsin istiyorum of of 😰😰😰