Kubraaysen Merhaba bayanlar Kızım 13 aylik oksuruk ve burun akintisi var evde yapabilecegim birsey varmi ? Ne onerirsoniz Malum bu gunlerden korkar oldum birsey mi var diye kizimda.doktorada gitmek istemiyorum napabilirim.
yaseminnduru Kubraaysen ıhlamur adaçayı kekik karıştırıp içilebilirsiniz. Balın üzerine zencefil Serpip verebilirsiniz. Pekmez ve tereyağı verebilirsiniz. Kara turbu oyup içine bal koyup akşamdan sabaha bekletince şurup gibi oluyor onu içirebilirsiniz. Burnu tıkalıysa soğanı ikiye bölüp karanfil saplayıp baş ucuna koyabilirsiniz.
Balloglumm yaseminnduru kekik bildiğimiz dağ kekiği var elimde haninete falan koyduğumuz canm bunu kaynatıp 7 aylık oğluma verebilir miyim yani tam 7 aylık olmasına 8 gün falan vat ama
yaseminnduru Balloglumm bende öyle kekik kullanıyorum ıhlamur un içine bir fiske azıcık koyun acı yapmasın tadını
Seydameva Kubraaysen şöyle ki cevizi kırınca iki cevizin ortasında ince bir kabuk var ya onu çıkarıp kahve fincanına koyun üzerine kaynar su döküp ağzını kapatın soğuduktan sonra içirin bu arada iki tane koyacaksınız bir bardağın içine ☺️
Seydameva Hatice19 7 aylık İçin bilmiyorum ama ceviz yediriyorsanız ve alerjisi yoksa yapılabilir diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmek istemem 😊