Ebruzrlu EymenTaham canım ben de ablam da loobex kullanıyoruz anne telsizide bebek telsizi de bağımsız yanı şarjda takılı kalmasına gerek yok en önemli kriterde o bence çünkü her uyuttuğun yerde priz olmayabiliyor biz bulamadık başka markada
Dmrcnn EymenTaham philips avent kesinlikle tavsiye ederim. Ses çok net geliyor asla cızırtı yapmıyor cok memnunum
mehtap92 Weewell aldım.ben dijital ekranlı olanından gayet memnunum hepsi buradadan 250 TL ye aldım pili kötüydü duracell şarjlı pil aldım ebeveyn ünitesinin pili hızlı bittiği için bu şekilde önüne geçmiş oldum.
Ebruzrlu EymenTaham https://www.hepsiburada.com/loobex-lbx-2614-lcd-ekranli-bebek-dinleme-telsizi-mavi-p-AILELBX2614?magaza=Bebeji&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMIhOmc15q06AIViuiaCh1sBwnIEAQYAiABEgJEivD_BwE bu canım sadece 3 adet şarj edilebilir pil alıyosunuz extradan
elmalikurabiye EymenTaham xiaomi kamera aldik biz. Tlfndan uygulamasi var. Hareket ettikce bildirim geliyor. Cok memnunuz. Yasam kalitemiz artti resmen
Benbiranneyim EymenTaham bende weelwell aldım eğer düşünen olursa makul fiyata verebilirim. Kızımın odasını değiştirmeden almıştım sesini duymam diye. Ama hemen duyuyorum oyüzden kullanmadım. Sadece bir gece denemek için taktık o kadar ertesi gece fişe bile takmadım sıfır çekmecede duruyor.
Gamze_Defne EymenTaham Weewell WMV815 dijital olan cihazı kullanıyorum hem telsiz hem de gece görüşlü kameralı izleme cihazı 🥰🙏🏻 n11 comdan almıştım 499 TL idi ancak çok memnunum.
Buket_1 EymenTaham bende loobex marka aldm en fazla 5 yada 6 defa kullandım ilgilenen olursa satmak isterim