33 haftalık hamileyim malum az kaldı tecrübeli anne oldunuz tecrübelerinize ihtiyacım var. Hastane çantasında gerekli gereksiz neler aldınız. Yani şunu alma dediğiniz birşey varmı? Koronodan dolayı organizayson yapmıycam ziyaretci almayı düşünmüyorum Hastaneye. mayısta dogum ama hiç belli olmaz ne olacagı birde ramazan olucak zaten. Sadece lokum alıcam eve birde lohusa serbeti yaparım yeter. Hastane cantasına mama koymayı dusunuyorum hast verirler ihtiyaca göre diyorlar ama. Bulasıcı salgın hastalık var ben evden goturucem yeni dogan için hangi mamayı önerirsiniz hipp ve aptamil arasında kararsız kaldım. Gaz yapmayan kullanan varsa paylaşabilirmi? Diğer merak ettiğim konu ise yeni doğan banyosu eve geldikten ne kadar sonra yaptınız? Hast cıkısı 2 takım goturucem birini foto cekimi için almıştım biride klasık bişi. Doguma girerken hangisini veriyoruz dogumhaneye? Aklıma gelmeyen sunu yapsan olur dedıgınız bişi varsa bilmek isterim. Gögüs ucu yarası olmaması için önceden ne yapmak lazım ?