Elifasyaa Selam kızlar .Sidefer damla kullanıyorum.1 kutu bitti.2.yi aldım içinden çıkan toz paketi karıştırdım pütürlü sarımsı bi hale geldi.İlk kutu baya su gibi şeffaf formdaydı acaba bozukmu
ikizerkekannesi Elifasyaa sizin sorunuzla ilgili değil ama ben daha yeni başladım 1 kere verdim buzdolabına koydum çıkarıp direkt verirsek soğuk olduğu için boğaza zarar verir mi acaba siz nasıl kullanıyorsunuz
Z-uma Elifasyaa ben 8 aydır kullanıyorum canım ilk yapınca pütürlü kalıyor iyice çalkala sonra eriyor zaten her vermede mutlaka çalkala bişi olmaz
Z-uma ikizerkekannesi ben hep dolapta saklıyorum direk veriyorum bu zamana kadar bogaz agrısı yapmadı zaten Damla’yla verdiğimiz için bişi olmaz 🤗
nazli_19 ikizerkekannesi sabah çıkarıp ısınınca veriyorum dolaptan çıkınca buz gibi oluyo boğazı ağrır diye vermiyorum hemen bi kaç saat mutfakta dursa bozulmaz bence
Elifasyaa Z-uma Saol canım 1.kutuda hiç böyle birşey olmamıştı.2.de olunca korktum ağzına damlatınca baktım pütürlü bozuk sandım içiimi rahatllattın teşekkür ederim
Kuzu-Alkin19 İlk açtığında nerdeyse 10 dk sallasim anca eridi canım kalmadı pütür ben mamaya ya da sagdigim süte karıştırıp öyle veriyorum soğuk içmesin diye Dr um olur dedi
Ikram Alperen-Mirza dolapta saklaynz yaziyor zaten eczanecide dolapta saklanmasi gerek dedi. cikartp veriyorm bogaz agrisi yapmadi hic 11 aylk kzm