Burcu1101 Kızlar selam 3 gündür havuç tadıyoruz fakat hiç sevmedi aglıyor sürekli almıyor agzına😢 Buharda pişirip çatalla eziyorum acaba çok mu pütür geliyor. Sadece anne sütü aldı, 2 tanede al diş var. Sizin tavsiyeniz varmı normalmi yoksa ilk tadımlarda
nur_eayni_h Saliha_faruk peki kızım da yeni başlıyor ek gıdaya ama yoğurdu sevmiyor muz da koydum ama yemek istemiyor birkaç kaşık veriyorum o kadar sonrasında ağzını kilitliyor açmıyor. Nasıl alıştırabilirim yoğurda😔
Burcu1101 nur_eayni_h Bende 2. Hafta vericem yoğurt. Zormuş ek gıda ya hazırlıyorsun uğraşıyorsun yemiyo😱
Saliha_faruk nur_eayni_h benimkide aynı kuzum az az zorlamadan verdim ben mesela 3 kaşık mi yedi başka istemiyor mu tamam annem diyorum vermiyorum yarın bidaha veriyorum kaç kaşık yerse asla zorlama yok bide kendi yemesine izin ver oğlum ben yedirince yüzünü bi garip yapıyordu ama kaşığı yoğurt surup eline veriyordum o zaman yapmıyor bide öyle dene istersen
Burcu1101 Meltemidil 6aylık, verilebilir yazıyor tüm kitaplarda bende mevsim geçmeden vereyim demiştim ama
Burcu1101 Saliha_faruk Evet bende zorlayamıyorum canım kıyamıyorum hiç. Kaşıgı bende veriyorum eline yada mıncıklamasına izin veriyorum. Sevicek inşallah