Deryaozanali Merhaba bayanlar bebeğim 55 günlük ama son üç gündür kakasını yapamıyor çok zorlanıyor rengi değişiyor ve hiç uyuyamıyor bu duruma çözüm önerisi olan var mı?
Busralyaa Benim bebeğimde 3-4 günde bir yapıyor ama sadece anne sütü alıyor doktor normal demişti anne sütü alanlarda yaptıgındafa cıvık ve hardal sarısı renkte yapıyor sizinkide ölemi
Deryaozanali Bende sadece anne sütü veriyorum ya bizde ilk defa böyle bişey oldu normalde öyleydi ama üç gündür yapmadığı için bilemiyorum çok can sıkıcı bir durum 😒
Deryaozanali Karnına zeytinyağıyla masaj yaptım anüsü uyarmak için kulak temizleme çubuğunu zaytinyağına batırıp sürdüm karnına sıcak uygulama yaptım ama ne yapsam olmuyor 😞
Kivanc52020 Benimki de ya 2 gündür yapmıyor. Uykusunda bölünüyor ağlayıp duruyor. Hem mama hem anne sütü veriyorum.
Fatma_FLZ Ayak altlarına da zeytinyağı ile masaj yapın Poposuna sürün Benimde 2 aylik anne sütü kabızlığı bende yaşıyorum gaz ilacı veriyorum bağırsakları harekete geçirsin diye Çörek otu yağı da verdim çay kaşığının ucuyla Bende ne yapacagimi şaştım