MerveYesilkaya Kızım 3 ay 22 günlük son 1 haftadır gündüz uykularında yarım saat uyuyup uyanıyor ve uykusunu almadığı için biraz uyanık kaldıktan sonra tekrar uyuyor yine yarım saat en fazla 40 dakika 🤦🏻♀️ nasıl düzeltebilirim başına gelen var mı 🤦🏻♀️
My_son MerveYesilkaya 5 aylik hala oglum doktora soyledim oyle uyku olmaz uyanik tut uzun uyusun gunde 2 kere uyusun dedi. Ben yapabildim mi? Tabiki hayir! Cunku uykusu gelince huysuzlaniyo durmuyo kipkirmizi oliyo gozleri e geldi uyutma hadi
Ikrazumra19 MerveYesilkaya cok normal aslinda ama oyalamaya calisin hergub ayni saatte uyutmayi deneyin birde
Sevdenur3_ MerveYesilkaya bebeğimin başını yıkamadığım gğn benimki de öyle o yüzden her gün öğle vakti yıkıyorum su mayıştırdığı için çok güzel uyuyor aralıksız arada uyandırıp emziriyorum geri uyuyor sizde deneyin derim
BuseCan MerveYesilkaya bizde öyleyiz maalesef çözüm bulamadım 20 dakika uyuyor kalkıyor ağlıyor yine uyumuyor kucaktan inmiyor bu seferde. Doktor 4-5 saat uyur kaldırma dedi bizim ki uyumuyor 🤦🏼♀️
MerveYesilkaya Sevdenur3_ bide banyoya alıştırmayalım yaptıramadığımız zamanlar yerler olunca napcaz 🤦🏻♀️ zaten Bi gün arayla yaptırıyorum banyo ama bilmiyorum yahu
My_son MerveYesilkaya valla ben pes ettim napim cocugun uykusu geliyo aglaya aglaya tuttum bi kac gun e hic degisme olmadi napim oyalayamiyorum aglayan uykusu olan cocugu neyle oyalayim ben
gozdeyrs MerveYesilkaya ne yazıkki o dönemde uykuyla ilgili ben ne yapsam.cozum bulamamistim sonunda 7 aya girerken uyku egitimi verdim hastalık girdi istikrari sağlayamadım suan tekrar.duzene sokmaya calisiyorum
gozdeyrs MerveYesilkaya evet 9 ayi gectik hala uyku sorunumuz var gercekten de insanda ne sabir kalıyor ne de dayanabilecek hal uyuyan bebeklere imrenerek bakıyorum