Tugbasahinko Arkadaslar meraba kızım neredeyse 5aylık olacak bende biraz biraz artk bazı seylerın tadına bakmasını istiyorum hatta tadım emzıgıde aldım ama ilk neyden baslasam bilemedim sizin onerınız nedir ne hosuna gider ilk olarak?
Ikrazumra19 Tugbasahinko ilk yogurt ve sebzelerle baslayin sonra meyve sonra yumurta sarisi corbalar derken ilerlersiniz
Prensesannesiii26 Tugbasahinko yoğurt 💁 ilk baş yoğurt daha sonra sebzeleri tek tek üç gün kuralına uygun verin meyveleri en sona bırakın 🤗🤗
Ikrazumra19 Tugbasahinko verebilirsiniz ama ilk basta meyve vermenizi tavsiye etmem cunku meyvelerin tadini aldigi icin sebze yedirmekte zorlanabilirsiniz
Prensesannesiii26 Tugbasahinko kaşıkla baslayabilirsin bence tadım emzigi yada meyve sebze suzgecini daha sonra da kullanabilirsin zaten meyveyi en son ver kaşıkla yesin istersen blw yontemide deneyebilirsin yoğurdu kendin yedir zaten tadım emziginden o olmaz 🤗
Tugbasahinko Prensesannesiii26 evet dogru tamam ınsallah denıcem bakalım heycanlıyım😊 tesekkur ederim 🤗