Aslanannesii Kızlar yüzeyi bambu altı latex kaymaz taban halı alan varmi nerden alabilirim güvenli site önerisi olan var mı
Hotic Aslanannesii ben bilmiyorum üstte kalsın ama ben bambu halı alacağım zaman satan mağaza görevlisi temizliği kolay değil her halı yıkamacı yapamaz demişti bilgin olsun diye söyleyeyim dedim ☺️
deletedmom247 Aslanannesii Valla instagramda pamukhomelux sayfasından bir ton halı almışlığım vardır çok kaliteli ve güzel.. fiyatlarıda uygun annemede hediye almıştım hala kullanır bayılarak kaymıyor asla bambulu vrmi bilmiyorm dikkat etmedim bir bakın isterseniz🙆🏻♀️
Duce28 Aslanannesii Pier cardin’den almıştım . Çok severek kullanıyorum şuan da da %50 indirim var bilginize . Dışarı çıkamıyoruz malesef cıksam yine alırdım . Sanırım internetede geçerli
Aslanannesii Kalın halı istemiyorum orta incelikte yumuşak kolay temizligi olan uygun fiyatlı halı bakıyorum binlira veripte bişey dökülürse kriz geçirmek istemiyorm😅
deletedmom247 Aslanannesii Yok maleseff yakınınızn falan yokmu instagrami ordan bakabilirsiniz birüsür resimler falan var fikir olur ☺️
Deletedmom276 Aslanannesii apex markanın internet sitesine bakabilirsiniz, istediğiniz türden halılar mevcut. Ben de doğumdan önce almıştım anti alerjik toz tutmayan ince ve kaydırmaz