Meyra Kizlar bebegm 3 buçuk aylik oldu yalnz son 1 haftadır geceleri emzirmeye kalktgmda bez değişimi yapmak icin kontrol ediyorum ama bezi kuru oluyor mesela 1 de altini degstrdysem 5 de yada 6 baktımda hala kuru oluyor ondan sonra yapıyor cisini acaba normal mi degilmi bilemedm cok nadir yani altini değiştirdiğim.. kontrolumuze 15 gün var size sormak istedim gündüzleri normal yapiyor ama geceleri 1 kere anca
pasaninannesi Meyra bizimki de 3,5 aylık ama gecede yapıyor sabah değiştiriyorum ama sabah kalktığımızda aşırı dolmuş oluyor 🙈 gündüz yapıyorsa sorun yoktur bence. Sorun olsa gündüzde yapmaz
Mlsyldz Meyra keşke benmkide gece yapmasada gündüz yapsa hep 😁 gece bide kaka yapıyor hep mecbur aliyorm altını snra hooopp uykumz açılıyor uyut uyutabilrsen 🙈
Yenihayat Aynen 3 ay 25 günlük bebeğim bazı geceler hiç çiş yapmıyor .Bir sıkıntı olarak görmedim .Keyfi iyiyse sorun yoktur bence 😊
kubraztrk Meyra doymuyor olabilir veya enfeksiyonu olabilir idrarinda koku varsa doktoruna götür bekllemeden
Meyra kubraztrk kilo alımı iyi enfeksiyon icin gecen ay tahlil filan yapıldı ama herhanqi birsey cikmadi bende bilemedm