Benim esimde cok oynuyor ama anlaşma yaptık bebegim beni görmeden durmuyor bugunumuzden bahsediyim mesela sabah kalktık kızımı doyurdum uyuttum sonra kahvaltı hazırladım yedik kızım uyandı onunla ilgilenirken hayatım masayı topla bulaşıkları yerleştir dedim oda ben kıza bakayım sen yap dedi peki dedim :) 10 saniye snra feryat kalktı yaptı sonra dedim ev temiZlencek sen kıza bak yok dedi ben yapıyım guzelce heryeri temiZledi kıs bahcesi dahil :))) sonra dedim yemek yapılcak ekmegş bile evde ben yaparım bu arada kızı bıraktım ona yarım saat hallettim geldim :) eline teli aldı bu arada yemege bak dedim kafasını dagıttım 🤣🤣 kızım uyanık o ara neyse 1 saat gecti oynayamadı sonra dedim kıza bak hamur mayalanmış ve su saat oldu kızım yeni uyudu koronadan dolayı evde bu arada :))) film actık izliyoruz uzun yazdım ama sunu anlatmak istedim eger bunları tatlı dille solemeyip oyun oynama az yardım et insafsız vicdansız ne kadar yoruluyorum sen oyun oynuyosun yardm etmiyosun desem ki içimden gecen bunlar direk kavga ederdik bu taktigi bir aydır yapıyorum evde oldugunda işten geldiginde :)) ne kavga oluyor ne yaptıgım seyi algılıyor ama hep aşkm kocacım hayatım diyetek başlıyorum cumlelere 1 saat banyo yaptım bugun kıza baktı kızım bu arada 3.5 aylık gunduz asla uyumuyor tatlım demem o ki isyan ederek degilde tatlı dille soyle ve asla bir erkege suyundan buyundan hoslanmıyorum deme inşallah anlatabildim yorgunum uykumda var ama biraz film keyfi bizi düzeltiyor ❤️🥰