Narin Belki takip edenleriniz vardır ben ara sıra akışımda görürdüm takip etmiyordum az önce Dr ali fuat beyin sayfasında denk geldim bakayım dedim o güzeller güzeli kız ne hale gelmiş storysini izleyince kahroldum. Onun için çok üzüldüm ve korktum çünkü onunda kızının başlangıçta sadece yutkunurken ağzını ekşitme durumu yani reflüsü varmış ama yanlış tedavilerle yanlış doktorlarla çocuk şimdi ne hale gelmiş😔 Benim oğlumunda reflüsü var korkmadım değil. Rabbim ona şifa versin,bütün melekleri korusun ve gerek olduğunda iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah🙏🏻
sevcan Narin tüylerım diken diken oldu ağlıcam Allahım yardım et şifa ver kadın çaresız çok üzüldüm çokk 🙏
Narin [bilinmeyen] https://www.instagram.com/p/Bq1Gvcpnrb8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=g4ui1fck9sfj
Deniz2961 Doktor gerckten cok onemloo kızlar rabbm vicdanlı allh korkusu olan doktorla karsılastrsn mınnaklarmzi bebgm 2 aylık burnu tıkandı oksuruyor belli balgami var bgn doktra gotrdm heme surup ılaça baslamamk Lazm ddm bol bol emzır bide ıhlamur su verebilirsin ılık sekersz bir sekilde dedı
Tlyyldz Bende instgram da ara ara denk geliyor hatta çok beğeniyordum Sare yi maşallah suphanallah çok güzel yavrum.Rabbim şifasını versin inşallah.Çok üzüldüm nazara inanıyorum yavruların böyle paylaşılmasını doğru bulmuyorum 😔
Narin Tlyyldz Evet dünyalar tatlısı çok güzel bir bebek maşallah.Bizde eşimle konuşuyorduk paylaşlaşmasak mı acaba diye nazara çok inanırım.Allah korusun hepsini
Tlyyldz Narin amin canım ama ayet bile inmişken bu konu da,göz değmesini geçtim,nefsin bile hasedi değerken paylaşmamak,çocuklarımızı teşhir etmemek bence en doğrusu. Fotoğraflar oradan oraya herkesin eline geçiyor malesef.
Narin sevcan Bende inanılmaz üzüldüm,Rabbim şifa versin hiçbir anneyi öyle çaresiz bırakmasın inşallah