Alynnannesi01_ Kızım 2 ay 7 günlük. kalçası için ultrasona gidemedik salgın nedeniyle ne zamana kadar vaktimiz var bu ay gidemezsek geri dönüşü olmaz mı ? İnşallah bir şey çıkmayacak belki ama insan Yine de emin olmak istiyor
Ad_123 Alynnannesi01_ Benim kızımda 2 ay 8 günlük bizde gitmedik korkudan ama burda birinde 4 aylıkda olabiliyor diye duymuştum inşallah bilgisi olan vardır bende bekleyim yarın aşısı var soruyorlar yaptırdınız mı diye
Eslempnar Alynnannesi01_ biz bugün hem kalça çıkığı için hemde 2 ay aşısı için gitik ama hastahaneler boştu bide birşey sorcam siz 2 ay aşısını yaptırdınızmı aşıdan sonra bebeğinizde ne gibi değişiklikler oldu benimki sabahtan beri ağlamaktan helak düştüde calpol verdim biraz iyi geldi sanki 😭
Busraae Alynnannesi01_ göz muanesi de oldunuz mu canım bizde 2 ay 4 günlüğüz hem göz hem kalça var dedi doktorumız bu ay bizde daha gitmedik ama gitmek istiyorum stresi cıksın aradan diye dikkat edicez artık hastanede
Alynnannesi01_ Ad_123 alışını yaptırdık geçen hafta ama ultrason çok sıkıntılı şu an için çok korkuyorum
Alynnannesi01_ Eslempnar huzursuzluk yaptı bizde de uykulu geçirdi yavrum bazen ağlama krizi oluyordu geçiyordu ama
Alynnannesi01_ Eslempnar ertesi güne bişeyi kalmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻 Bi de bizde kusma yaptı sürekli kusmaya başlamıştı
Eslempnar Alynnannesi01_ yaa kiyamam iki bacaktan oldu koldan olmadi daha verem aşısı bu hafta içinde yapacaz dedi hemşire o nasl acaba
Alynnannesi01_ Busraae göz için bişey demedi kimse sağlık ocağındaki doktor gözlerine bakmıştı onun için özellikle gidin demedi kimse
vera66 biz bıgün gittk hastaneye ama hastane boltu poliklinkler çalışmıyodu bi doktor koymuşlad hızlı hızlı bakıyodu sadece biz daha yeni 2 aylık olucaz belki vaktmz vardır ama bende merak ediyrm ne zmana kadar süresi vardır bunun acaba