Nehirfirat Sarılıgı bebeklerın kac gunde tamamen bıter en son dusmustu ama sımdı gozlerı sarı gıbı tekrar yukseldımı acaba diye korkuyorum
Prensesannesiii26 Nehirfirat canım uzayan sarılık olabilir sarılık en son gözde biter zaten kaç günlük bebeğin fototerapi aldı mı kendiliğinden mi gecmisti
Limonlusu Nehirfirat canım bebeğim 2 aylık oldu hala devam ediyor. Normalde 3 hafta içinde tamamen bitmesi gerekiyor
Haticemree Nehirfirat benm bebegm 25 günlük daha yeni yeni gozleri açılmaya basladı hoş tabi bize de oyle geliyor olablr mâlum durumlardan dolayı hastanelere gidemedk testi yenilemek için haftalık test yaptiryodm
Cerenimis Nehirfirat uzayan sarılık olabilir canım. Benim kızında doğdu 3 gün sonra 15.95 ile yattik fototerapi aldı çıktık sonra tekrar ölçtüler 15.21 idi. Bu sefer yatis vermediler ama bebeğim sarıligini tam 60. Gün-de atti 😔 en son gozlerden gidiyor bol emzir insallah bizim gibi uzamadan gecer
Nehirfirat Prensesannesiii26 24 günlük canım benim endişem kendiliğinden gecti ilk 12 ydi sonra 8 e dustu sonra 10 a cıktı onemlı degıl dedı doktor ama ben acaba dahada cogalmısmıdır dıye korktum
Seyhancann Kaç günlük ? Bol bol emzirmen lazım canım 1 aya kadar oluyor uzayabiliypr birde uzayan sarılık var daha uzun sürüyor
Nehirfirat Seyhancann 24 günlük canım benim endişem kendiliğinden gecti ilk 12 ydi sonra 8 e dustu sonra 10 a cıktı onemlı degıl dedı doktor ama ben acaba dahada cogalmısmıdır dıye korktum
Nehirfirat Limonlusu 24 günlük canım benim endişem kendiliğinden gecti ilk 12 ydi sonra 8 e dustu sonra 10 a cıktı onemlı degıl dedı doktor ama ben acaba dahada cogalmısmıdır dıye korktum sorayım dedim
Limonlusu Nehirfirat korkma canım 12,5 idi değerimiz 10 gün sonra 14,5 a çıktı 40 günlükken 8 e düştü hala devam ediyor ara ara yükselip düşüyor eğer evin güneş alıyorsa perdeyi aç yarım saat 1 saat güneşte tut çocuğu o zaman azalıyor.
Prensesannesiii26 Nehirfirat düşük değerler zaten canım bol bol emzir şekerli su vermiştim ben ki çoğu kişide vermiş bu forumda gördüm verenleri şekerli su verdikten sonra düşmüştü kimiside normal su vermiş karar senin tabi sık sık da emzir korkma tez vakitte geçer Allah’ın izniyle düşük çünkü değerler 🥰🥰
Prensesannesiii26 SedaEceAlp kan degistirmediler mi bizim sarılık gecmeseydi kan degistiriceklerdi ama kan uyuşmazlığı yoktu bizde ama kan uyuşmazlığı olanlarda kan değiştiriliyor diye biliyorum dayımın oğlunun değişmişti yani sormak istedim başıma gelmedi ama merak ettim
SedaEceAlp Prensesannesiii26 yok bizim ben 0 pozitif bebek b negatif. Hemen doğumdan sonraki kan testinde fark edildiği için yükselmeden fototerapi aldık. En fazla 12 oldu 2 aylıkken 6 çıktı bidaha bakılmasına gerek yok dediler. Ama vücudundan daha atamadı rengi hala esmer sarı
Prensesannesiii26 SedaEceAlp hmm anladım canım pek kan uyuşmazlığı konularini anlamıyorum çözemiyorum ama uzayan sarılık çok uzun süre sonra anca geçiyor malesef en son gözden bitiyor en kısa sürede sizinde bitmesi dileğimle 🥰🥰
SedaEceAlp Prensesannesiii26 inşallaaaahhhhh inanın üzülmekten yoruldum. Bi zararı olmadıpını biliyorum ama twn rengi beni çok üzüyor 😓 dua beklerim🤲
Prensesannesiii26 SedaEceAlp dualarımda sizide unutmiycam inşallah en kısa sürede gecicek sağlık problemi yok çok şükür bunlarsa gecicek 🤲