glcn123- Bebeğim çok hareketli bir dk yerinde durmuyor 8,5 aylık kız bebeğim bu kadar hareketli olması normal Mi kucaktayken inmek yerdeyken kucak oyun oynarken de hep yer değiştiriyor durduramıyorum
Oglunasikbiranne08 glcn123- maşallah bebeğine. Benim oğlumda öyle kıpır kıpır 7 buçuk aylık. Bazen durmak bilmiyorum diyorum azcık dursana hiç yorulmuyorlar sanki 😀😀
Prensesannesiii26 glcn123- aynisiyiz hicbiseyden memnun değil sekiz ay altı günlük sürekli mızmız ne istediğini çözemiyorum 🤷🤷
Rugi glcn123- aynı durumdayız..bi yerde durmuyor rahat yurumek istiyo elinden tutup yurutunce o kadar seviniyorki..oturmuyo surekli yuvarlanıyo 🤦
deletedmom763 glcn123- 8. Ayından beri 10 saniye bile otururken görmedim desem 🤦🏻♀️ Kucak istiyor kucağıma aldığımda bile elini bacağını tutsam başını oynatıyor onu tutsam ağzını yüzünü öyle böyle bi enerji yok. Uykusunda bile panda yavrusu gibi bi o yana bi bu yana yuvarlanıyor hatta uykusunda ayağa kalkıyor geri yatıyor .. ama hareketli bebek her zmn daha iyidir 😄
Elifgh deletedmom763 Merhaba bu konuyu görünce yazmak istedim eski bir konu ama benim de bebeğim su an 8.5 aylık ve aynı durumdayız sonra degisiyor mu acaba ne durumdasiniz
Neslihan42 glcn123- bizde aynı 8.5 aylgz dediginiz şeyleri yaşıyoruz resmen nasıl memnun edecgmzi sasrdk😅