FtmYigitim Kizlar sezeryan olali 45 gün oldu dün bisey yoktu bugün baktim ameliyat yerimde hafif kizariklik var küçük bi yerde neden kızarıklık olur bilgisi olan yazabilir mi?
Oglunasikbiranne08 merveasm dikiş yerinden akıntı geliyorsa enfeksiyon olmuştur yanj. Dikkat etmek gerek
edakaradagx Oglunasikbiranne08 Direk herbalife bende ne yaptıysam geçmedi kaç tane cildiyeye gittim ama olmadı 1-2 aylık düzenli kullanım sonucu bu da
FtmYigitim 02022020 aa dogrudur bende üşüttüm belki ondan olabilir akıntı falan yok ama kızarıklık olunca korktum enfeksiyon falan mi kapti diye
02022020 FtmYigitim kızarıklık ve iğne batması şeklinde oldu benim üşütmüşüm ama dikişyeri uzunca bi süre kırmızı kalıyo benim 2.sezeryan yapıştırma olmadı busefer alınan dikişlerden kabukbağladı o geçti kırmızılığı bayağı belli hiç yatamadım ondan heralde kontrole gitmem lazım korona korkusundan gidemiyorum da
FtmYigitim 02022020 benimde normal dikis oldu sezeryan olali 47 gün oldu ama kabuk falan baglamadi bide cok degil kizariklik küçük bi yerdeydi bugün azalmış