Tugceslemamine resim yüklemeyi bilmiyorum yazayım o yüzden 😃
▪️5.ayda yoğurtla başladık. patates havuç pirinç zeytinyağı püre olarak verdim. Elma armut önce tek rendeleyip verdim sonra karıştırıp verdim. Brokoli haşladım verdim. Bal kabağı haşladım verdim ama sevmedi zorlamadım. Sebze çorbaları verdim bir ay böyle gitti
▪️6. ayda mercimek çorbası yayla çorbası tarhana çorbası verdim daha sonradan oğlumun avuç içi kadar kıyma ekledim çorbalarına. Kahvaltıya başladık peynir akşamdan suya koyuyorum tuzu çıksın diye yumurta sarısı 2 gün ara ile 8 gün sonunda tam sarı yemeye başladı avakado ev yapımı üzüm pekmezi tereyağ ve ceviz onu da blendirdan cekmistim. Meyve olarak muz da yemeye başlamıştı. Muzlu Elmalı armutlu muhallebi yapıyordum onu verdim. Doktor 6. ay itibari ile bizim yedigimiz sofra yemeklerinden de verirsin demişti
▪️ 7.ayda sabah kahvaltısına ev yapımı bebek bisküvisi eklemeyi düşünüyorum daha denemeye fırsatımız olmadı portakal suyu da ekledim aslında 9.ayda demişti doktor gaz yaptığı icin ama bizim gaz problemimiz yok ilk gün verdim baktım sorun olmadı vermeye devam ettim bir küçük portakal sıkıyorum öğlen yoğurt akşam üzeri meyve akşam da çorba yiyor
-Suan 7 ay 16 günlüğüz şimdilik böyle ilerledik☺️
▪️8. ayda soğan sarımsak lahana pırasa karnıbahar
▪️9.ayda portakal mandalina çilek domates tabi alerji yapmazsa ve balık
Şimdilik bu kadarlık liste vermişti
-Birde patlıcan ve bakla vermeyin demişti
Karışık gelebilir belki ama listemiz bu şekilde 😊