Deniss99 2 aylik bebeğim primaya geçicem hangisi iyi yani ne alicam bilmiyom aktif bebek var premium care var külot bez var hiç anlamadim farkları ne
Adakusumm Deniss99 ben ilk doğduğunda prima premium care kullanıyordum hep sizdirdi sonra normal prima pampersa geçtim memnunum
Mlsyldz Adakusumm bzde de hep sızdırdı altını almak için baktığımda pijamasi hep nemli nemli oluyordu degstrdm bnde bezi miniese geçtim memmunm smdilk primann iyi yani ince bi bez ama kakayida emmiyor sanki
EmineAyan Deniss99 premium care 👍🏻 Aktif bebekde ıslaklık göstergesi yok, ve kremli kötü kokuyor, sızdırma yapıyor. Külot bezi denemedim
Melikegb Valla premium care tasti demis cogunluk ama ben dogdu dogali kullaniyorum 4 aylik hic oyle bi sorun yaşamadim bi ara pampers aldim premium care e alistigim icin kullanamadim ben cok memnunum kesinlikle premium care bence 👍
Yigitinannesi13 Melikegb 4 numarada sızdırdı bizimde ilk kez premium care burdan arkadaşım tavsiyesiyle pampers a geçtim çok memnum kaldım
Thesra Deniss99 Külot bez size uygun olmaz şuan için erken premium care den prima aktif bebeğe geçtim kesinlikle tavsiye ederim premium carden daha kuru tutuyor
Yigitinannesi13 Melikegb inşallah yaşamazsın canım bende 4 un eski paketinde sorun olmamıştı yeni paketlerde sizdirdi🤷♀️
tuc10 her ikisi de pampers zaten, premium care ve aktif bebek olarak ayrılıyor, premium care biraz daha pahalı önünde sarı çizgisi işime yarıyor çiş ne kadar yaptığını görmek için memnunum ben de..ama 3ten sonra aktif bebeğe geçmeyi düşünüyorum tavsiyeler üzerine
Deniss99 tuc10 pampers in aktif bebek olanını alcam ben yani şimdi dimi o ikisini söylemişler ama tek bir bez mi o ay çok karışık bu yaa
tuc10 Deniss99 ay neresi karışık kız? 2 türü var işte premium care ve aktif bebek. Hangisini istersen al dene, premium care az biraz daha pahalı sadece. Bir markete gidip incelesen kafanda netleşir :)