ANM19 Kızlar bebeğim 10 ay 3 günlük tek bir tane bile dişi yok ortada diş belirtisi de yok.Bu durum çok canımı sıkıyor.2 haftadır yürümeye başladı.Yürüyor ama diş yok.Bir problem olsa yürümesi de gecikirdi dimi?
Babe ANM19 Dişsiz insan olmadigina gore elbet cikacaktir 🌸 gec cikan dis saglikli olurmus diye duymustum
Melike09 ANM19 Benim yegenim yaşında çıkardı. Sıkıntı etmeyin. Yeğenimde de hiç diş belirtisi hıysuzluğu olmadı. Ateş olmadı. Şimdi azılara doğru biraz mız mızlığı arttı.
ANM19 Babe evet haklısınız ben de bazen diyorum işte gec de olsa çıkacak ama işte takılıyorum.Bu söylediğinizi ben de duydum ama tıbbi bakımdan ne kadar doğru acaba
BalYapanSinek Canım her bebek aynı olmuyor. Sıkma canını. Maşallah bak bir çok bebekten daha önce yürümeye başlamış. Bir sıkıntı yoktur. Hem ne kadar geç çıkarsa dişleri, o kadar sağlam olur derler :)
ANM19 BalYapanSinek çok şükür evet yürüdü hiç beklemediğim bir zamanda hem de.1 hafta içinde sıralama ardından yürümeye geçti.Oysa hiç zorlamıyordum yürümesi için zamanı var diye.İnşallh bir sabah dişleri çıkmış diye uyanır yine şaşırırım☺️