merveasm Kızlae ne zamana kadar bebeği 2 saatte bir emziriyor uz? Bebeğim 19 gunluk henuz. Bide siz hep aksatmadan 2 saatte bir emziriyor musunuz
Bksl merveasm benim de 16 günlük 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama 3 saatte oluyor bazen uyuyor kıyamıyorum
Aryasare merveasm Belli bi zamana kadar 2 saatte bir emzirmek gerekiyo ama tam ne kadarlık olana kadar bilmiyorum bilenler yazar simdi
Yorgunanne1 merveasm canım 2 saat en geç 3 saatte bir emzir çok saate takılı kalma bebek ilk günlerde çok emmek istiyor Bırak emen fazlalığı kusuyor zatn kendni güvnde hsstmek istiyor. Gceleri çok zordu topuklarına vururdum uyansn dye 😥😥 2.ay kontrolmzde doktorm artk 5 6 saate kdr dayanır uyandırma geceleri dedi 2.ayından beri kendi ne zaman emecğne krar veriyoe. Gceleri en fazla 6saat bekliyorm. Gndüz hep emziriyorm
merveasm Bksl ay evet ya ama bi diyorlar karnı acıksa zaten uyanır uyandırma bi diyorlar uykuda kan şekeri düşer uyandır emzir napacagımı sasırdım bn cogu zaman 3 saatte bir emziriyorum
RTGRL2711 merveasm sık sık emzirin bence çünkü benimde yatiyor du uyudukca kan sekeri dusuyor daha cok yatar sarilik olmasin diye yarim saatte bir saatte bir emzirin
Damla0x merveasm Evet geceleri bizim kızda hep uyuyordu, gece en çok üç saat emzirmedim ben. Bı kerede uyuya kalmisiz beş saat emmemişti ama bu kötü birdeymis sarılık uyutuyormus diyorlar, ondan dolayı sen hep emzirmeye calis ki sarılığı geçsin
elifctnyslbs Sarılık olmasın diye mutlaka 2saatte bir emzirdim qma zamanla daha uzun saatler açıkmıyorlar canım
merveasm Yorgunanne1 ya evwt geceleri uyanmıyor zorla uyandırıyorum yemek istemiyor zorla yediriyorum cok zor oluyor. Sen 2. Ayına girdiğinde mi yoksa 2. Ayı doldurdugunfs mı 6 saate cıktn
Cemreela merveasm hiç saat tutmadım ben. Ne zaman ağzını açsa elimle denedim emiyor mu diye her denediğimde verdim.
Cemreela 2 ayına kadar 2 kere kendı uyanıryordu bir kere ben uyandırıyordum şuan 1 kere kendi uyanıyor 1 kere ben uyandırıyorum 4 saat oluyor toplam 3.5 aylık
ilknur11 merveasm en az 1 ayı geçene kadar emzir canım 2 saat veya 1 buçuk saatte bir, henüz küçük çünkü benim bebeğim 3,5 aylık 2 aya kadar hep 2 saatte bi uyandırıp emzrdim, 3.ayında doktorum artık uyandırma acıkınca kendı uyanır dedi